MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Единбург

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Тези, които следват в програми по икономика, на първо място трябва да научат за разликите между микроикономика и макроикономика. Микроикономиката включва изучаване на отделни пазари, като например стопанства и фирми, както и техните взаимодействия. Макроикономиката, от друга страна, подразбира изследване на цялата икономика като цяло.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Единбург, столицата на Шотландия, бе договорена най-малко от бронзовата епоха. Не е чудно, че някои от най-старите институции се намират там, включително и четвъртата най-стария университет. Като цяло, има четири университета и няколко колежа.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Единбург. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Единбург директно!

3 резултата за Икономика, Единбург Filter

Магистър по икономика

Study Across the Pond
Курсове за ръководители
Авг. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

КАК МОЖЕ Целия HELP POND?

Научете повече

Магистърска програма по икономика

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Нарастващата нужда от знания в икономиката е характеристика на едно непрекъснато развиващо се общество. Магистърската програма по икономика се стреми както да разшири съдържан ...

Научете повече

Магистър по икономика

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Курсове за ръководители
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Магистърът по научни изследвания по икономическа и социална история Ви предлага възможността да предприемете значителна част от самостоятелно наблюдаваните изследвания. Магист ...

Научете повече