MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Беларус

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Република Беларус се намира в източната част на Европа. Беларус осигурява една от най-добрите платформи за образованието. Проучване в Беларус е оптимален начин да научите руски и беларуски език.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Беларус. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Беларус!

1 резултата за Икономика, Беларус Filter

Магистър по икономика

International University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Факултетът по Международни икономически отношения и мениджмънт е много популярен сред завършилите училище от Беларус и от страни наблизо. ...

Научете повече