MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Krems an der Donau

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Австрия ще изложи студенти до различни страни "и " изключително "култура. Австрия е отличен избор за обучение в чужбина студенти с интерес към немския език.

Кремс е красив град в Австрия. Да бъдеш петият по големина, тя е домакин на няколко ясно изразени центрове за обучение, като например Дунавския университет в Кремс, IMC Fachhochschule Кремс и много други технически институти.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Krems an der Donau. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Krems an der Donau директно!

1 резултата за Икономика, Krems an der Donau Filter

Магистър по международен бизнес и икономическа дипломация

IMC University of Applied Sciences Krems
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Задочно обучение
<
4 семестри
31 May 2020
Английски
Кампус

Нашата двугодишна магистърска програма е съсредоточена върху разработването на широко базиран, перспективен опит, свързан с международното управление и икономическата дипломац ...

Научете повече