Filter
Магистърски програми
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Икономика на околната среда Холандия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

икономика на околната среда се прилага специален акцент върху темата за това как се държи богатството при определени екологични политики или условия. Студентите, които преследват разследване на този въпрос може да се сблъскате курсове по икономическа теория, екология и международното право.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Икономика на околната среда в Холандия. Съберете цялата информация за Икономика на околната среда и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 Results in Икономика на околната среда, Холандия

Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърска степен по устройство на територията, транспорта и околната среда икономика предлага отлични перспективи за кариера. Много завършилите си намират работа като и ... [+]

Магистър по устройство на територията, транспорта и околната среда Икономика (STREEM)

Програмата ви дава възможност да специализират в пространствено, транспорт или икономика на околната среда. Пространствени Economics: анализ на това как различни сили допринасят за пространствена динамика и развитие на мрежата от основно микроикономическа гледна точка; проучат възможностите за използване и по-нататъшно развитие на различни техники, методи и инструменти в тази област. Транспорт Economics: фокус върху причините и последствията от нарастващото търсене на мобилността от микроикономически план; се разглеждат проблеми като задръстванията, надеждност, безопасност и опазване на околната среда външни фактори. Environmental Economics: фокус върху икономическите аспекти на проблемите на околната среда и политика; съчетават научни и политически опит; отговори на необходимостта да се интегрират по икономика с прозрения от други дисциплини, а именно науки за околната среда. ... [-]

Холандия Amsterdam
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски