Filter
Магистърски програми
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Икономика на околната среда Франция тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Магистърска степен по икономика на околната среда е насочена към ученици от много различни среди, които не е задължително да включват обучени икономисти. Тя е насочена към предоставяне на ученика с умения да разгледаме проблемите на околната среда и проблеми посредством икономически инструменти и модели. Тя изисква преподаването на ресурсите икономика, теория на игрите, иконометрия микро както и макроикономика.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Икономика на околната среда в Франция. Съберете цялата информация за Икономика на околната среда и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 Results in Икономика на околната среда, Франция

Toulouse School Of Economics TSE

The Master 2 в околната среда и природните ресурси Икономика (ERNA) е осигуряване на аналитични умения, за да се оцени, анализира и да препоръча на икономическите политик ... [+]

Цели и обхват

Проблемите на околната среда, като замърсяване, изменението на климата и опазването на биологичното разнообразие в момента са в заглавията на икономическия дебат. Правителствата проектират публични политики, като например данъци или схеми за търговия с емисии за смекчаване на негативните последици от замърсяването на въздуха или водата. Фирмите стартират зелени бизнес стратегии, като например инвестиции в чисти технологии, етикетиране на продуктите или социално отговорни инвестиции за подобряване на тяхната конкурентоспособност. "Пътят на енергийната политика и околната среда" на капитана предоставя на студентите аналитични умения за оценка, анализ и препоръчване на икономически политики и стратегии за справяне с проблемите на околната среда и управление на природните ресурси.... [-]

Франция Toulouse
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски