Търси тук за Икономика на околната среда Франция

Намерете най-добрите Икономика на околната среда Франция тук!

Икономика на околната среда

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Магистърска степен по икономика на околната среда е насочена към ученици от много различни среди, които не е задължително да включват обучени икономисти. Тя е насочена към предоставяне на ученика с умения да разгледаме проблемите на околната среда и проблеми посредством икономически инструменти и модели. Тя изисква преподаването на ресурсите икономика, теория на игрите, иконометрия микро както и макроикономика.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Икономика на околната среда в Франция. Съберете цялата информация за Икономика на околната среда и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

майстор 2 в икономиката на околната среда и природните ресурси (Erna)

Toulouse School Of Economics TSE
Campus Редовна форма September 2019 Франция Toulouse

The Master 2 в околната среда и природните ресурси Икономика (ERNA) е осигуряване на аналитични умения, за да се оцени, анализира и да препоръча на икономическите политики и стратегии за справяне с проблемите на околната среда и управление на природните ресурси. [+]

Цели и обхват

Проблемите на околната среда, като замърсяване, изменението на климата и опазването на биологичното разнообразие в момента са в заглавията на икономическия дебат. Правителствата проектират публични политики, като например данъци или схеми за търговия с емисии за смекчаване на негативните последици от замърсяването на въздуха или водата. Фирмите стартират зелени бизнес стратегии, като например инвестиции в чисти технологии, етикетиране на продуктите или социално отговорни инвестиции за подобряване на тяхната конкурентоспособност. "Пътят на енергийната политика и околната среда" на капитана предоставя на студентите аналитични умения за оценка, анализ и препоръчване на икономически политики и стратегии за справяне с проблемите на околната среда и управление на природните ресурси.... [-]