Търси тук за Иконометрия Южноафриканска Република

Намерете най-добрите Иконометрия Южноафриканска Република тук!

Иконометрия

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Лица, които обичат номера и математика могат да бъдат интересни в изучаване на иконометрията, което е подмножество на икономика, която се фокусира върху използването на математически методи и формули, за да се запознаят и по-нататък се различи икономически системи.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Иконометрия в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

MCom in Econometrics

University of Johannesburg
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма February 2019 Южноафриканска Република Johannesburg + още 1

Тази програма ще подготви учениците да осмислят своите собствени икономически приложения чрез използване на иконометрични техники или да извършват емпирични проверки на конкретни икономически модели, или като инструменти за прогнозиране и оценка на политиката. [+]

Иконометрия Южноафриканска Република. Кандидатите могат да бъдат необходими за успешното защитават своите предложения за изследвания в специални дискусионни сесии. [-]