Търси тук за Иконометрия Южноафриканска Република

Намерете най-добрите Иконометрия Южноафриканска Република тук!

Иконометрия

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Иконометрия използва данни в най-различни форми, като статистики, линейни модели и икономическа теория, за да помогне да се обясни или оспорване на повтарящи се връзки, които съществуват между икономическите променливи. Икономистите често разчитат на модели, произведени от иконометрията да вземат решения по отношение на икономическата политика, финансите и икономиката на труда.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Иконометрия в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

MCom in Econometrics

University of Johannesburg
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма February 2019 Южноафриканска Република Johannesburg + още 1

Тази програма ще подготви учениците да осмислят своите собствени икономически приложения чрез използване на иконометрични техники или да извършват емпирични проверки на конкретни икономически модели, или като инструменти за прогнозиране и оценка на политиката. [+]

Иконометрия Южноафриканска Република. Кандидатите могат да бъдат необходими за успешното защитават своите предложения за изследвания в специални дискусионни сесии. [-]