Filter
Магистърски програми
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Иконометрия Южноафриканска Република тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Иконометрия използва данни в най-различни форми, като статистики, линейни модели и икономическа теория, за да помогне да се обясни или оспорване на повтарящи се връзки, които съществуват между икономическите променливи. Икономистите често разчитат на модели, произведени от иконометрията да вземат решения по отношение на икономическата политика, финансите и икономиката на труда.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Иконометрия в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 Results in Иконометрия, Южноафриканска Република

Other options within this field of study:
University of Johannesburg

Тази програма ще подготви учениците да осмислят своите собствени икономически приложения чрез използване на иконометрични техники или да извършват емпирични проверки на к ... [+]

Иконометрия Южноафриканска Република. Кандидатите могат да бъдат необходими за успешното защитават своите предложения за изследвания в специални дискусионни сесии. [-]
Южноафриканска Република Johannesburg
February 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Научете повече на английски