Търси тук за Иконометрия Холандия

Намерете най-добрите Иконометрия Холандия тук!

Иконометрия

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Лица, които обичат номера и математика могат да бъдат интересни в изучаване на иконометрията, което е подмножество на икономика, която се фокусира върху използването на математически методи и формули, за да се запознаят и по-нататък се различи икономически системи.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Иконометрия в Холандия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистър по иконометрия & Изследване на операциите

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Редовна форма September 2019 Холандия Amsterdam

Иконометрия & Изследване на операциите е очарователно научна дисциплина, която се развива количествени ресурси и да ги прилага по отношение на анализа на икономическото ... [+]

Магистър по иконометрия и оперативни изследвания

Иконометрия & Изследване на операциите е очарователно научна дисциплина, която се развива количествени ресурси и да ги прилага по отношение на анализа на икономическите проблеми в широкия им смисъл. Свободния университет в Амстердам обучава студенти от подготовката им за професионална кариера, в която са Приложна математика, статистика и ИКТ за количествен анализ на различни видове проблеми, нито от света на бизнеса, финансите, икономиката или от по-общ характер. При нас работят разнообразие от моделиране и аналитични техники. Това означава, че програмата е разделен на две специализации: (I) иконометрия и математическа икономика и (II) Изследване на операциите и бизнес иконометрия. Те обикновено се нарича просто иконометрия и изследване на операциите, съответно.... [-]