Filter
Магистърски програми
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Иконометрия Холандия тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Иконометрия използва данни в най-различни форми, като статистики, линейни модели и икономическа теория, за да помогне да се обясни или оспорване на повтарящи се връзки, които съществуват между икономическите променливи. Икономистите често разчитат на модели, произведени от иконометрията да вземат решения по отношение на икономическата политика, финансите и икономиката на труда.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Иконометрия в Холандия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 Results in Иконометрия, Холандия

Vrije Universiteit Amsterdam

иконометрия ... [+]

Магистърската програма по Иконометрия и Оперативни изследвания в Campus на VU ви дава възможност да развиете своите количествени умения за тяхното използване в областта на финансите, маркетинга, икономиката и бизнеса.

Иконометрията и оперативните изследвания отварят прозорец към един сложен свят, който дава прозрения за това как хората, бизнеса и правителствата основават решенията си. Иконометрията е науката и изкуството на използването на статистически методи за анализ на финансовите, маркетинговите и икономическите данни, в днешно време и на големите данни. Оперативните изследвания са науката и изкуството да вземат по-добри решения в областта на икономиката, управлението и финансите, като използват математически методи.... [-]

Холандия Amsterdam
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски