Търси тук за Иконометрия Русия

Намерете най-добрите Иконометрия Русия тук!

Иконометрия

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Лица, които обичат номера и математика могат да бъдат интересни в изучаване на иконометрията, което е подмножество на икономика, която се фокусира върху използването на математически методи и формули, за да се запознаят и по-нататък се различи икономически системи.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Иконометрия в Русия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистър по теория на игри и оперативни изследвания

Saint Petersburg University
Campus Редовна форма September 2018 Русия Saint Petersburg

Получените теоретични и практически знания и умения дават възможност на студентите да извършват академични изследвания и да получават и анализират нови теоретични и приложни резултати в съответствие с профила на проучването [+]

ОБЛАСТИ НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯТА

Теория на играта и оперативни изследвания

ПОЛЗИ НА ПРОГРАМАТА

Иновации и усъвършенствани технологии и обучение.Курсове, преподавани на английски език. Партньорство с руски и чуждестранни центрове за образование и научни изследвания; разработването на регионални, национални и международни академични и изследователски връзки; участие в национални и международни научни, образователни и културни програми, конференции, семинари, симпозиуми в основните области на интереси.... [-]