Filter
Магистърски степени
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Иконометрия Португалия тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Иконометрия използва данни в най-различни форми, като статистики, линейни модели и икономическа теория, за да помогне да се обясни или оспорване на повтарящи се връзки, които съществуват между икономическите променливи. Икономистите често разчитат на модели, произведени от иконометрията да вземат решения по отношение на икономическата политика, финансите и икономиката на труда.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Иконометрия в Португалия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Иконометрия, Португалия

ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Подготвя специалисти в количествени области, които са поискани от банки, застрахователни компании, консултанти и изследователски отдели в различни области като статистика ... [+]

ЦЕЛИ

Тя има за цел да се обучават студенти за финансови институции, фирми и други обществени и частни институции, които използват анализа и обработката на данни, както за вземане на решения, както и преподаватели и изследователи. В този смисъл, тя има за цел да развие способността да се интегрира теоретични и емпирични знания критично и творчески, и студентите да се запознаят с различни компютърни програми за количествен анализ.... [-]

Португалия Lisbon
Запитване на информация
Portuguese (Portugal)
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски