Търси тук за Иконометрия Португалия

Намерете най-добрите Иконометрия Португалия тук!

Иконометрия

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Лица, които обичат номера и математика могат да бъдат интересни в изучаване на иконометрията, което е подмножество на икономика, която се фокусира върху използването на математически методи и формули, за да се запознаят и по-нататък се различи икономически системи.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Иконометрия в Португалия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

магистърска степен по приложна иконометрия и прогнозиране

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Campus Задочна/вечерна форма September 2019 Португалия Lisbon

Подготвя специалисти в количествени области, които са поискани от банки, застрахователни компании, консултанти и изследователски отдели в различни области като статистика, планиране и контрол на управлението, финанси, анализ на риска и др. [+]

ЦЕЛИ

Тя има за цел да се обучават студенти за финансови институции, фирми и други обществени и частни институции, които използват анализа и обработката на данни, както за вземане на решения, както и преподаватели и изследователи. В този смисъл, тя има за цел да развие способността да се интегрира теоретични и емпирични знания критично и творчески, и студентите да се запознаят с различни компютърни програми за количествен анализ.... [-]