Търси тук за Иконометрия Италия

Намерете най-добрите Иконометрия Италия тук!

Иконометрия

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Иконометрия е форма на икономика, която използва статистическата теория и математически формули, за да се оцени и разбере връзката, която съществува между две променливи. Иконометрични методи често се използват в много различни области, като например финанси, икономическа политика, и макро- и микроикономика.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Иконометрия в Италия. Съберете цялата информация за Иконометрия и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

майстор в областта на науката данни за сложни икономически системи

Collegio Carlo Alberto
Campus Редовна форма August 2019 Италия Turin

Учителят в Data Science за сложни икономически системи е една година следдипломна програма на пълно работно време (магистърска степен ниво II) преподава на английски и приветства студенти от различни дисциплини (например икономика, физика, компютърни науки и политически науки) ... [+]

Учителят в Data Science за сложни икономически системи е една година следдипломна програма на пълно работно време (магистърска степен ниво II) преподава на английски и приветства студенти от различни дисциплини (например икономика, физика, компютърни науки и политически науки).

Учителят предоставя теоретични и методологични инструменти за разбиране и анализиране на сложни системи, които обикновено проявяват нелинейно поведение е резултат от взаимодействието на разнородни агенти, йерархия и непрекъснати иновации. Тези свойства изискват проучват нови визии и разширяващи образование отвъд границата на традиционните икономически проучвания. В допълнение към стандартната инструментариума на икономиката и иконометрия, програмата поема пътя чупене перспектива за напреднали анализи, включително големи данни, анализ машинно обучение на мрежата, както и агент-базирани симулация. Учителят се прилага този пионерски подход за моделиране, управление, прогнозиране и определянето на политиката в областта на иновациите, градски и потребление системи. ... [-]