Filter
Магистърски степени
Съединени Американски Щати Wisconsin La Crosse Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация La Crosse

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

La Crosse е град в Югозападна Wisconsin разположен на река Мисисипи и е седалището на окръг La Crosse County. Тя "е сгушен между реката и живописни блъфове, които се издигат зад него.

Online магистърска степен по бизнес администрация в La Crosse. Съберете цялата информация за капитана и с училището в La Crosse директно!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, La Crosse, Дистанционно обучение

University of Wisconsin La Crosse

С помощта на теорията на практикуващия модел, мисията на Администрацията по учебната дейност в степен програма за висше образование магистърска е да подготви студентските ... [+]

Степен

Магистър по образование (MSEd.) В учебната дейност администрация (ССА) във висшето образование

Мисия ССА

С помощта на теорията на практикуващия модел, мисията на Администрацията по учебната дейност в степен програма за висше образование магистърска е да подготви студентските въпроси професионалисти с компетенциите да работят ефективно в рамките на сложни политически, икономически, културни и социални контексти на висшето образование.... [-]

Съединени Американски Щати La Crosse
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски