Filter
Магистърски степени
Ямайка Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Ямайка

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Ямайка е островна държава в Карибско море, се състои третата по големина остров на Големия Антили.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Ямайка. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Ямайка!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, Ямайка, Дистанционно обучение

University College Of The Caribbean

Тази възможност осигурява уместна и най-съвременни учебни програми, за да помогне на работни администратори укрепят своето познаване на съвременните практики в държавната ... [+]

UCC / Commonwealth Executive магистър по публична администрация Тази възможност осигурява подходяща и авангардни учебна програма, за да работят администратори засилят своите познания за съвременните практики в държавната администрация и подобряване на техните умения за управление и лидерство в публичната администрация, държавния сектор или организации с нестопанска цел ,

[-]
Ямайка Kingston
Запитване на информация
Задочно обучение
20 - 24 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски