TopMagistraturi.com

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Madrid

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Madrid. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Madrid директно!

16 резултата за Административни практики, Madrid, Дистанционно обучение Filter

Мастърс в управлението на човешките ресурси и лидерство

Universidad Nebrija
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Madrid + още 1

Степен на магистърска програма по лидерство и човешките ресурси е иновативна програма, която допълва класическите оловни екипите на хора, с ток и необходима съставка на лидерството концепция. Това е един уникален предложение, което засилва обучение за лидерство и управление на таланта.

Магистърска степен по мениджмънт и управление на човешките ресурси - Човешки ресурси

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Все по-често фирми прилагат нови организационни модели, базирани на човешкия капитал като конкурентна разлика. Модерно управление на човешките ресурси изисква наличието и действието на квалифицирани специалисти в областта, работата трябва да лежи, който е получил специализирана в широката рамка на обучението на човешките ресурси ...

господар към rr.hh. и индустриалните отношения

CEREM
Онлайн обучение Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid

Целта на тази програма е не само технически познания, но и да предадат обучава в уменията и нагласите, необходими

HR майстор (дистанционно)

Campus Universitario Europeo
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания A Coruña Marbella Madrid + още 3

В Professional CUE магистър ще бъдат обявени методи за планиране, управление и развитие на човешките ресурси в психологическа, правна и икономическа.

HR магистър

Campus Universitario Europeo
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания Marbella A Coruña Madrid + още 3

В този Professional CUE магистър ще бъдат обявени методи за планиране, управление и развитие на човешките ресурси в психологическа, правна и икономическа.

Master - професионални учебни работни места

Campus Universitario Europeo
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания Marbella A Coruña Madrid + още 3

The CUE Professional Магистър по Технология на професионалното обучение за заетост, обучение на нашите студенти да планират, научи, уроци и оценка на обучителните дейности

Официална магистърска степен по управление и управление на здравето

IMF Business School
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Испания Madrid

Основните цели на тази магистърска степен са насочени към студентите: да познават политическата, социалната, правната, икономическата и организационната структура на здравните системи.

Официална магистърска степен по управление на човешките ресурси

IMF Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 месеца Септември 2019 Испания Madrid + още 2

Магистърската степен по управление на човешките ресурси на Instituto de Ciencias Empresariales IMF се подпомага от Асоциацията на Центъра за управление на човешките ресурси (AEDIPE Centro), която обединява всички професионалисти от Мадрид, Кастилия и Леон, Кастилия Ла Манча, Естремадура, Мурсия, Канарските острови, Сеута и Мелила. Освен че акредитира с надзора си резултатите от обучението и надеждността на системите за оценка на Учителя, това активно звено насърчава генерирането на знания за професията и се занимава с разпространението му сред своите членове.

Магистър по логистика и управление на доставките

IMF Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid + още 1

Логистичните дейности предполагат висок процент в цената на всеки продукт и затова доброто управление е от съществено значение във всяка компания или организация. Търсенето на специалисти, притежаващи магистърска степен по логистика, непрекъснато се увеличава, тъй като се намираме в един все по-глобализиран свят, с нарастваща тежест на международната логистика, нови технологии и постоянни нови тенденции в сектора.

Магистър по управление и управление на човешките ресурси

IMF Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid + още 1

Професионалистите с висше образование по мениджмънт и управление на човешките ресурси имат много възможности за работа. Знанията на тези експерти в областта на човешките ресурси са от съществено значение за предаване на организацията на знания и гъвкави и иновативни умения

Магистърска степен по управление на операции

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят по управление на операции ви осигурява развитието на уменията, умения и придобиването на знания в съответствие с новите предизвикателства, пред които глобализирания свят изисква ново ръководство. Основните глобални промени, които понастоящем засягат веригите на доставки световната кауза, все по-глобален, играят ключова роля за конкурентоспособността на ...

магистърска степен по управление на веригата за доставки и логистика

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят в Supply Chain Management & Logistics дава теоретични и практически знания, за да изпълняват професионалните си функции, свързани с управлението на дейността на веригата за доставки и логистика. Един от техните процеси с добавена стойност и / или които считате, че са от решаващо значение, за да можете да проектирате, внедри и поддържа стратегическия преглед на глобалната верига на доставки ...

Магистър по Човешки ресурси

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Магистър по мениджмънт и управление на човешките ресурси OBS развиват основни технически умения, които трябва да овладеят като ръководител на катедра, придобиване на необходимите умения за управление, които ви позволяват да управлявате успешно екип от хора. Програмата ви помага да се създаде линии на действие, за ефективни резултати при управлението им работа и ...

Магистър по управление на логистиката

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Онлайн обучение 1 година Отворено кандидатстване Испания Madrid

Логистиката се превърна в една от областите на най-голямо развитие в света на бизнеса. Всеки ден организациите изискват повече и по-добри професионалисти, които владеят управлението на покупките, складовите наличности, транспорта и дистрибуцията. Институтът Сенека предлага най-пълната програма в областта на логистиката, която ще ви позволи да направите успешна кариера в тази област.

Онлайн майстор в управлението на операциите и веригата за доставки

GBSB Global Business School - Online programs
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 - 12 месеца Запитване на информация Испания Spain Online Madrid + още 2

Онлайн магистър по управление на веригата за доставки и верига за доставки е предназначен да предостави на студентите фундаментално разбиране на функциите и веригата за доставки функция с глобална перспектива, като се съсредоточи върху основните въздействия на операциите и управление на веригата за доставки върху изпълнението на една организация.