TopMagistraturi.com

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Barcelona

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Администрацията е област за изучаване на основни и задълбочени бизнес концепции, включително финанси, маркетинг, работа в екип и организация. Тази област на знания е полезна за студентите, които търсят възможност да изградят кариера в бизнеса или искат да повишат текущата си позиция в една фирма.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Barcelona. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Barcelona директно!

12 резултата за Административни практики, Barcelona, Дистанционно обучение Filter

майстор в неразделна логистика

Autonomous University of Barcelona (UAB)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Barcelona + още 2

Вие ще придобиете неразделна визия на логистиката като динамична и хетерогенна бизнес сфера с прекрасно бъдеще.

майстори в областта на човешките ресурси и управление на знанието

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 24 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистрите от човешки ресурси и управление на знанията обединява основните понятия, свързани с управлението и ръководството на хората в XXI век, в контекста на ...

Магистър по човешки ресурси 4.0

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

Магистърът по управление на човешките ресурси 4.0 има за цел да ви подготви да управлявате най-важния актив на всяка компания: нейния човешки капитал.

Магистър по логистика и верига за доставки

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

Магистър по веригата за доставки

Магистър по мениджмънт и логистика

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърът по мениджмънт и управление на логистиката ще ви предостави ключови познания по отношение на логистичните процеси в областта на операциите. Този магистър предлага необходимите инструменти за повишаване на конкурентоспособността на вашата компания или организация. По този начин ще развиете стратегическа визия във всички действия, които осъществявате във веригата на доставки на вашата организация; Ще се научите да дефинирате логистична стратегия и да провеждате устойчиво и иновативно управление от всички области.

Магистърска степен по управление на човешките ресурси

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърът по управление на човешките ресурси ви дава възможност да ръководите и управлявате човешкия капитал на организация или компания. Ще се научите да познавате и откривате стойността, която носи набирането и подбора на подходящ персонал. Този Учител отваря вратите към вас, за да постигнете лидерство в отдел „Човешки ресурси“ и така да развиете професионална кариера на високо ниво.

Магистърска степен по управление на операции

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят по управление на операции ви осигурява развитието на уменията, умения и придобиването на знания в съответствие с новите предизвикателства, пред които глобализирания свят изисква ново ръководство. Основните глобални промени, които понастоящем засягат веригите на доставки световната кауза, все по-глобален, играят ключова роля за конкурентоспособността на ...

магистърска степен по управление на веригата за доставки и логистика

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят в Supply Chain Management & Logistics дава теоретични и практически знания, за да изпълняват професионалните си функции, свързани с управлението на дейността на веригата за доставки и логистика. Един от техните процеси с добавена стойност и / или които считате, че са от решаващо значение, за да можете да проектирате, внедри и поддържа стратегическия преглед на глобалната верига на доставки ...

Магистър по Човешки ресурси

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Магистър по мениджмънт и управление на човешките ресурси OBS развиват основни технически умения, които трябва да овладеят като ръководител на катедра, придобиване на необходимите умения за управление, които ви позволяват да управлявате успешно екип от хора. Програмата ви помага да се създаде линии на действие, за ефективни резултати при управлението им работа и ...

Магистър по интегрална логистика

Masters College Barcelona
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 9 - 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona + още 1

Ще придобиете цялостна визия за логистиката като динамична и хетерогенна бизнес сфера с прекрасно бъдеще. Ще разберете процеса на еволюция на пазара, по който в много области логистиката заема все по-важна позиция от производството.

Магистър по международно управление на човешките ресурси

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Испания Barcelona + още 1

Магистър по управление на човешките ресурси от BEBS подготвя професионалисти да развиват в своята кариера като лидери в областта на човешките ресурси и да предоставят решения на съвременните предизвикателства в тази област.

Онлайн магистър по управление на операциите

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Онлайн магистър по управление на операциите