Търси тук за Дистанционно обучение Здравна администрация Съединени Американски Щати

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Здравна администрация Съединени Американски Щати тук

Здравна администрация

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

The Master на здравеопазването администрация (MHA) степен гарантира ученици стават ръководители, които имат умения за ефективно да реагират в бързо променящата се индустрия на здравеопазването. Завършилите специалността могат критична оценка на проблемите и тенденциите, и да стане влиятелна в областта на здравеопазването администрация.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Top Дистанционно обучение Здравна администрация в Съединени Американски Щати. Съберете цялата информация за Дистанционно обучение Здравна администрация и се свържете с училището в Съединени Американски Щати!

Научете повече

Капитанът на здравето администрация (MHA)

University of Phoenix Online
Online Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2017 Съединени Американски Щати Phoenix + още 1

Завършилите програмата MHA ще са подобрили управлението / административната фон и площ специалност чрез завършването на учебна програма, която дава на студентите с най-новите теории и съвременните приложения практики. [+]

Дистанционно обучение Здравна администрация Съединени Американски Щати.

The Master на здравеопазването администрация (MHA) програма подготвя лидери, които могат ефективно да отговори на динамично и непрекъснато променящите се индустрия на здравеопазването.

Тези хора са с капацитет от критичен анализ и оценка на проблемите и тенденциите, и имат право да влияят на съдбата на световната здравна система. Curriculum е съобразена с нуждите на лидера на здравеопазването / управителя чрез предоставяне на съдържание в сферата на финансите, политиката, изследвания, технологии, подобряване на качеството, икономика, маркетинг и стратегическо планиране. В допълнение, студентите, ще бъдат помолени да попълнят курсова работа, свързани с тяхната област на концентрация като здравно образование, дългосрочни грижи и здравни информатика.... [-]