Търси тук за Online магистърска степен по бизнес администрация Бразилия

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Бразилия

Изследвания на администрация

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Бразилия. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Бразилия!

Научете повече

майстор в старши секретариат управление

Grupo IOE
Online Задочна/вечерна форма September 2018 Бразилия São Paulo

Учителят в Секретариата за управление на старши е предназначена за участниците да придобият знания, умения и способности, които им дават възможност да поеме ръководни функции за подпомагане. [+]

Ls задачи заместник директор Те стават все по-широка и по-голяма отговорност веднъж: да организира дневния ред на управление, управление на срещи, пътуване, комуникации ... The Магистър по секретариат за управление на старши Тя е предназначена за участниците да придобият знания, умения и способности, които им дават възможност да поеме ръководни функции за подпомагане. Сред съдържанието му, включително Курс за обучение SENIOR SECRETARIAT УПРАВЛЕНИЕ от Университет на Алкала, Което дава 20 кредита ECTS.... [-]


майстор в управлението и управление на човешките ресурси

Grupo IOE
Online Задочна/вечерна форма September 2018 Бразилия São Paulo

Този майстор е предназначена за участниците да придобият знания, умения и способности, които им дават възможност да поеме ръководни функции за подпомагане. Предизвикателството на тази програма е да се помогне на участниците да установят цялостен поглед върху компанията и нейната среда. [+]

Професионалистите, които отговарят за управлението и развитието на човешкия фактор в компанията трябва стратегии за посрещане на предизвикателствата в контекста на постоянна промяна, и така се адаптира и да се включат най-подходящите за всеки организационни политики за околната среда.

Този майстор е предназначена за участниците да придобият знания, умения и способности, които им дават възможност да поеме ръководни функции за подпомагане. Предизвикателството на тази програма е да се помогне на участниците да установят цялостен поглед върху компанията и нейната среда. С тази програма студентите ще разработят специализирани знания във функцията на HR, стимулиране на предприемачеството и подобряване на аналитичните и управленски умения чрез програма съвместима с трудова дейност.... [-]