MASTERSTUDIES

Магистратури Изкуствознание Обединени Арабски Емиерства - Научете за магистратури Обединени Арабски Емиерства тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Под терминът „изкуства“ се разбира област на изследвания, която включва творчески подход към предмета на изучаването, който се противопоставя на научно и математическо мислене. Повечето програми по изкуства се фокусират върху литература, живопис, музика и други.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Магистратури по Изкуствознание в Обединени Арабски Емиерства. Научете информация за магистратури по Изкуствознание, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Изкуствознание, Обединени Арабски Емиерства Filter

Магистър по приложен дизайн и изкуство

Curtin University
Магистър
<
Редовно
<
2 години
English (Australia)
Кампус

Курсовете за съвременно изкуство и дизайн на Curtin ще ви помогнат да достигнете по-високо ниво на опит, чрез комбинация от теория и проекти, базирани на проекти. ...

Научете повече

Магистър по история на изкуството и музейни изследвания

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Университетът Париж-Сорбона (Париж IV) и Ecole du Louvre предлагат професионална магистърска степен в "История на изкуството и музейните изследвания" в новия университет в Пар ...

Научете повече