MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Изкуствознание Тарагона тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Под терминът „изкуства“ се разбира област на изследвания, която включва творчески подход към предмета на изучаването, който се противопоставя на научно и математическо мислене. Повечето програми по изкуства се фокусират върху литература, живопис, музика и други.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Магистратури Изкуствознание Тарагона. Научете цялата информация за магистратури Изкуствознание, контактирайте университетите в Тарагона директно тук!

1 резултата за Изкуствознание, Тарагона Filter

Магистър по напреднали изследвания в хуманистичните изследвания

Universitat Rovira i Virgili
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
каталонски
испански
Кампус

Досега липсваше конкретна магистърска степен, която осигурява на бъдещите изследователи обучението, необходимо за предприемане на изследователска кариера в хуманитарните науки ...

Научете повече