MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Изкуствознание Санта Круз де Тенерифе тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Ако търсите възможност да се реализирате в сфера на изящни изкуства, да изучавате литература и философия или да опитате някоя друга творческа роля, като например фешън дизайнер или кулинарно изкуство, тогава програмите по изкуства най-вероятно ще ви станат много добре.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Магистратури Изкуствознание Санта Круз де Тенерифе. Научете цялата информация за магистратури Изкуствознание, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе директно тук!

1 резултата за Изкуствознание, Санта Круз де Тенерифе Filter

магистърска степен по теория и история на изкуството и културния мениджмънт

Universidad de La Laguna
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учителят по теория и история на изкуството и културата за управление се предлага, за да се осигури обучение за професионализиране характер и изследвания по теория и история на ...

Научете повече