MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Изкуствознание Сейнт Андрюс тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Ако търсите възможност да се реализирате в сфера на изящни изкуства, да изучавате литература и философия или да опитате някоя друга творческа роля, като например фешън дизайнер или кулинарно изкуство, тогава програмите по изкуства най-вероятно ще ви станат много добре.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Сейнт Андрюс се намира в Шотландия, и известен като дома на голфа. Един от петнадесет шотландски университети, Университета на Сейнт Андрюс се намира там. Това е и най-стария шотландски университет, основан през 1410.

Магистратури Изкуствознание Сейнт Андрюс. Научете цялата информация за магистратури Изкуствознание, контактирайте университетите в Сейнт Андрюс директно тук!

3 резултата за Изкуствознание, Сейнт Андрюс Filter

Магистър по история на изкуствата

University of St Andrews
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

MLitt в историята на изкуството предлага разнообразна гама от тематични области, от ранното средновековно изкуство и архитектура до съвременното изпълнителско изкуство; модули ...

Научете повече

Магистър по история на фотографията

University of St Andrews
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

MLitt в историята на фотографията предлага редица иновативни модули, които покриват от произхода на фотографията до съвременните практики и дебати, включително модернистична х ...

Научете повече

Магистър по музейни и галерийни изследвания

University of St Andrews
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

MLitt в музеите и галерията подготвя учениците за работа в музеи, главно като куратори, с широко обучение във всички видове музеи, галерии и други съоръжения на наследството. ...

Научете повече