Filter
Магистърски степени
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Здравна икономика Холандия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

A магистърската програма по здравна икономика подготвя ученик в използването на икономически анализ и инструменти, за да разбере проблемите на общественото здраве и икономическо развитие. Степента ще обучава студента в неговата / нейната способност да заемат позиции в обществения и частния сектор, с изглед към международни асоциации, обществени здравни институции или дори регионални здравни власти.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Здравна икономика в Холандия. Съберете цялата информация за Здравна икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Здравна икономика, Холандия

Други възможности в тази научна област:
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Изследователската магистърска програма по здравни науки има за цел да предостави на учениците задълбочено разбиране на методите в клиничните или обществените здравни изсл ... [+]

Преглед

Изследователската магистърска програма по здравни науки има за цел да предостави на учениците задълбочено разбиране на методите в клиничните или обществените здравни изследвания. Специализациите включват клинична епидемиология, епидемиология, епидемиология на общественото здраве, генетична и молекулярна епидемиология и здравен икономически анализ. След завършване, кандидатите ще имат знанията, разбирането и уменията да предлагат най-съвременни изследвания, да пишат отлични протоколи за изследване, да извършват изследвания, да анализират данните, използвайки съвременни статистически техники, да правят обосновани каузални изводи, да стигат до обосновани заключения и пишат изключителни научни статии. В зависимост от избора на специализация, кандидатът ще се съсредоточи върху, например, клинични изпитвания, популационни изследвания, интервенции за общественото здраве или проучвания за моделиране.... [-]

Холандия Rotterdam
Август 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски