Търси тук за Здравна икономика Холандия

Намерете най-добрите Здравна икономика Холандия тук!

Здравна икономика

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

A магистърската програма по здравна икономика подготвя ученик в използването на икономически анализ и инструменти, за да разбере проблемите на общественото здраве и икономическо развитие. Степента ще обучава студента в неговата / нейната способност да заемат позиции в обществения и частния сектор, с изглед към международни асоциации, обществени здравни институции или дори регионални здравни власти.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Здравна икономика в Холандия. Съберете цялата информация за Здравна икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Изследователски магистър по здравни науки, специализиран в здравния икономически анализ

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Редовна форма August 2019 Холандия Rotterdam

Току що сте завършили бакалавърска степен по клинични, здравни или биомедицински науки и искате да започнете да правите значителен принос за бъдещото развитие на медицината като изследовател? Тогава този изследователски майстор е за вас! С широк спектър от специализации и напътствия от някои от най-големите умове в тези области, вие ще сте на път към много успешна кариера в научните изследвания. [+]

Програмата за научни изследвания в областта на здравните науки има за цел да даде на студентите задълбочено познаване на методите в клиничните или обществените здравни изследвания. Специализациите включват клинична епидемиология, епидемиология, епидемиология на общественото здраве, генетична и молекулярна епидемиология и здравен икономически анализ. След завършване на курса, кандидатите ще имат познания, разбиране и умения, за да предложат най-съвременни изследвания, да напишат отлични протоколи за изследване, да извършват изследванията, да анализират данните чрез съвременни статистически техники, да правят защитни причинно-следствени изводи, и напишете отлични изследвания. В зависимост от избора на специализация, кандидатът ще се фокусира върху например клинични изпитвания, проучвания на населението, интервенции в областта на общественото здраве или моделиране на проучвания.... [-]