Filter
Магистърски програми
Холандия

Намерете най-добрите Здравна икономика Холандия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

A магистърската програма по здравна икономика подготвя ученик в използването на икономически анализ и инструменти, за да разбере проблемите на общественото здраве и икономическо развитие. Степента ще обучава студента в неговата / нейната способност да заемат позиции в обществения и частния сектор, с изглед към международни асоциации, обществени здравни институции или дори регионални здравни власти.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Здравна икономика в Холандия. Съберете цялата информация за Здравна икономика и се свържете с училището директно тук.

Read More Read Less

1 Results in Здравна икономика, Холандия

Степени
Място
Холандия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Току що сте завършили бакалавърска степен по клинични, здравни или биомедицински науки и искате да започнете да правите значителен принос за бъдещото развитие на медицина ... [+]

Програмата за научни изследвания в областта на здравните науки има за цел да даде на студентите задълбочено познаване на методите в клиничните или обществените здравни изследвания. Специализациите включват клинична епидемиология, епидемиология, епидемиология на общественото здраве, генетична и молекулярна епидемиология и здравен икономически анализ. След завършване на курса, кандидатите ще имат познания, разбиране и умения, за да предложат най-съвременни изследвания, да напишат отлични протоколи за изследване, да извършват изследванията, да анализират данните чрез съвременни статистически техники, да правят защитни причинно-следствени изводи, и напишете отлични изследвания. В зависимост от избора на специализация, кандидатът ще се фокусира върху например клинични изпитвания, проучвания на населението, интервенции в областта на общественото здраве или моделиране на проучвания.... [-]

Холандия Rotterdam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Холандия
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rotterdam
    )

)
1