TopMagistraturi.com

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Здравна администрация Phoenix

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Магистърска степен по здравен администрация се отнася за много работни специалисти от медицински сестри, фармацевти и до различни други позиции на здравеопазването. Програмата допълва съществуващите клинични опит в комбинация с бизнес експертно ниво и организационни умения, лидерски знания, за да ви помогне да станете по-ефективно управление на здравните грижи.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Phoenix е най-големият град в щата Аризона и шестата най-гъсто населен град в САЩ. Phoenix е дом на най-големите университети на САЩ, които са имали повече от 72 000 студенти, записани през 2011 година. Многобройни колежи служат на града.

Дистанционно обучение Здравна администрация в Phoenix. Съберете цялата информация за Дистанционно обучение Здравна администрация и се свържете с училището в Phoenix директно!

1 резултата за Здравна администрация, Phoenix, Дистанционно обучение Filter

Капитанът на здравето администрация (MHA)

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix + още 1

Завършилите програмата MHA ще са подобрили управлението / административната фон и площ специалност чрез завършването на учебна програма, която дава на студентите с най-новите теории и съвременните приложения практики.