MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Saint-Nazaire

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

В непрекъснато променящата се икономика, предприятията трябва да останат защитени и имат нужда от квалифицирани специалисти застраховане, за да им помогне. A магистър по застраховане ще запознае студентите с умения, които са от съществено значение за тази развиваща се, предизвикателна и вълнуваща сфера на работа.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Saint-Nazaire. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Saint-Nazaire директно!

1 резултата за Застраховане, Saint-Nazaire Filter

MBFA магистърски курс по банково финансиране - международен

Université de Nantes
Курсове за ръководители
<
Задочно обучение
<
15 месеца
Английски
Кампус

Това обучение се основава на опита на ИАЕ Нант - Икономика

Научете повече