Магистратури Застраховане Доминиканска Република - Търсене на магистратури Доминиканска Република

Магистратури Застраховане Доминиканска Република - Научете за магистратури Доминиканска Република тук!

Застраховане

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Има много различни форми на застраховане, вариращи далеч извън рамките на разположение на физически лица покритие за намаляване на потенциалните загуби, свързани с автомобилния операция или медицински сметки. Студент се фокусира върху този въпрос трябва да бъдат подготвени да вземат курсове по математика, етика и международната политика.

Проучване на висшето образование в Доминиканската република е относително достъпна опция в една от страните, trhee големи висшисти, а именно; на Pontificia Universidad Católica Madre г. Маестра, Universidad Autónoma де Санто Доминго и Universidad Central дел Есте.

Магистратури по Застраховане в Доминиканска Република. Научете информация за магистратури по Застраховане, контактирайте университетите директно.

Научете повече

застрахователни програми MBA

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Редовна форма January 2019 Доминиканска Република Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + още 1

През последните години, застрахователния сектор Доминиканската е претърпял значителни промени и възхищение растеж. Това включваше участието на големи компании, международни брокери и застрахователни регулатори преследват в нашата оферта страна услуги от световна класа. [+]

Presentación

През последните години, застрахователния сектор Доминиканската е претърпял значителни промени и възхищение растеж. Това включваше участието на големи компании, международни брокери и застрахователни регулатори преследват в нашата оферта страна услуги от световна класа. Ето защо е необходима специализирана академична подготовка на човешките ресурси в областта на застраховането; специалисти с умения, които им позволяват ефективно да се справи с предизвикателствата на сектора.... [-]