Магистратури Застраховане Доминиканска Република - Търсене на магистратури Доминиканска Република

Магистратури Застраховане Доминиканска Република - Научете за магистратури Доминиканска Република тук!

Застраховане

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Застраховката е финансов продукт, който позволява на фирми и физически лица алтернатива на натрупване на големи количества капитал в служба на намаляването на рисковете и смекчаване на потенциалните загуби. Общи теми в тези програми са актюерски науки, твърди, обработка и бизнес математика.

Проучване на висшето образование в Доминиканската република е относително достъпна опция в една от страните, trhee големи висшисти, а именно; на Pontificia Universidad Católica Madre г. Маестра, Universidad Autónoma де Санто Доминго и Universidad Central дел Есте.

Магистратури по Застраховане в Доминиканска Република. Научете информация за магистратури по Застраховане, контактирайте университетите директно.

Научете повече

застрахователни програми MBA

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Редовна форма January 2019 Доминиканска Република Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + още 1

През последните години, застрахователния сектор Доминиканската е претърпял значителни промени и възхищение растеж. Това включваше участието на големи компании, международни брокери и застрахователни регулатори преследват в нашата оферта страна услуги от световна класа. [+]

Presentación

През последните години, застрахователния сектор Доминиканската е претърпял значителни промени и възхищение растеж. Това включваше участието на големи компании, международни брокери и застрахователни регулатори преследват в нашата оферта страна услуги от световна класа. Ето защо е необходима специализирана академична подготовка на човешките ресурси в областта на застраховането; специалисти с умения, които им позволяват ефективно да се справи с предизвикателствата на сектора.... [-]