Filter
Магистърски степени
Замбия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Top Задочно обучение Master Programs in Замбия

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Замбия е държава в Южна Африка известен с разнообразна култура и нейните проучвания за философии. Замбия има много университети, който се занимава в различни магистърски курсове, бакалаври и курсове за кандидат-студенти, които търсят за светло бъдеще.

Задочно обучение Masters degree programs, Задочно обучение Masters from top business schools and universities in Замбия. Find your Задочно обучение master in Замбия Here!

Научете повече Свиване

Резултати

Esami Business School

Програмата е структурирана по такъв начин, че да комбинира учебните дейности на място с дейности извън площадката. Интензивните учебни дейности на място се предхождат от ... [+]

Цели

Програмата има за цел да подпомогне индивидуалните организации и цялото общество в Африка. Предприемаческите дейности са силно популяризирани по целия свят. Във всяко общество нуждата от нов бизнес не може да бъде подчертана. Съществуващите организации също изискват творчески идеи и нововъведения, които да ги накарат да експлоатират и развиват нови бизнес подходи, както и разширяване, диверсификация и повишаване на конкурентната позиция. Всичко това са възможности за кариера за студенти в тази програма.... [-]

Замбия Lusaka
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Unicaf University (ZM)

Онлайн и чрез подкрепата Open Learning Изисквания пътека Изследователски проект UU-MPA-7080 ... [+]

Онлайн и чрез подкрепата Open Learning

Изисквания пътека Изследователски проект UU-MPA-7080 [-]
Замбия Lusaka
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски