Filter
Магистърски степени
Замбия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на магистратури в Замбия тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Замбия е държава в Южна Африка известен с разнообразна култура и нейните проучвания за философии. Замбия има много университети, който се занимава в различни магистърски курсове, бакалаври и курсове за кандидат-студенти, които търсят за светло бъдеще.

Търсене на магистратури в Замбия. Научете цялата информация за програмите, контактирайте университетите в Замбия директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Esami Business School

Програмата е структурирана по такъв начин, че да комбинира учебните дейности на място с дейности извън площадката. Интензивните учебни дейности на място се предхождат от ... [+]

Цели

Програмата има за цел да подпомогне индивидуалните организации и цялото общество в Африка. Предприемаческите дейности са силно популяризирани по целия свят. Във всяко общество нуждата от нов бизнес не може да бъде подчертана. Съществуващите организации също изискват творчески идеи и нововъведения, които да ги накарат да експлоатират и развиват нови бизнес подходи, както и разширяване, диверсификация и повишаване на конкурентната позиция. Всичко това са възможности за кариера за студенти в тази програма.... [-]

Замбия Lusaka
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Esami Business School

Вечерната програма MPA е специално предназначена за ръководни служители, работещи в публичния сектор. Тя предвижда развитието на младши и старши мениджъри, които са част ... [+]

структура

Вечерната програма MPA е специално предназначена за ръководни служители, работещи в публичния сектор. Тя предвижда развитието на младши и старши мениджъри, които са част от наследствения план за изпълнително ръководство.

Програмите MPA се предлагат вечер от 17:00 до 22:00 часа. Класовете се провеждат от две до три седмици на всеки два и половина до три месеца.

Програмни мероприятия... [-]
Замбия Lusaka
Септември 2019
Английски
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Unicaf University (ZM)

Онлайн и чрез подкрепата Open Learning Изисквания пътека Изследователски проект UU-MPA-7080 ... [+]

Онлайн и чрез подкрепата Open Learning

Изисквания пътека Изследователски проект UU-MPA-7080 [-]
Замбия Lusaka
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски