TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Съединени Американски Щати - Научете за магистратури Съединени Американски Щати тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури по Естествени науки в Съединени Американски Щати. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

14 резултата за Естествени науки, Съединени Американски Щати Filter

BS / MS в биология - комбинирана степен

The College At Brockport State University Of New York
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Рочестър

Тази комбинирана дипломна програма позволява на студентите да завършат своето бакалаври и магистри по биология по ускорен начин, само за пет години.

Master of Education (MED/ALTA) Mathematics

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Монтгомъри

Master of Education (MED/ALTA) Biology

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Монтгомъри

майстор в приложни и индустриална математика

Towson University - College of Business & Economics
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Towson

Магистър (MSc.) В приложни и промишлени математика (APIM) Towson можете подготвя за високо търсене кариера в индустрията, правителствата и академичните среди. Програмата APIM подчертава математическо моделиране, числени пресмятания, хаотични динамика, системи с опашки, финансови системи и статистически анализ.

Магистърска степен по математика

Youngstown State University (YSU)
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Йънгстаун

Катедрата предлага магистърска степен по математика. Опциите за тази степен са преддокторски изследвания, приложна математика, компютърни науки, математика и статистика.

MS в химия

Youngstown State University (YSU)
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Йънгстаун

Катедрата по химия предлага програма за изследване, водещо до магистърска степен, с налични концентрации в следните области на химията: аналитична химия, биохимия, химия, неорганична химия, химия на материалите, органична химия и физична химия.

MS в биологичните науки

Youngstown State University (YSU)
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Йънгстаун

Следдипломна програма в катедрата по биологични науки в Университета "Младенстаун" води до магистърска степен с възможности в различни области. Програмата се стреми да развие качествата на умения за самостоятелно мислене и решаване на проблеми

господар на природните и приложни науки

Missouri State University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Springfield + още 1

Програмата MNAS е единственият по рода си в югозападния регион Мисури. Тази уникална програма предлага широк спектър от възможности за избор за избор на две области на проучване в различни отдели или училища.

Програма MicroMasters по химия и технология за устойчивост (Университет Вагенинген

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 24 - 40 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Кеймбридж + още 1

Светът преминава от използване на изкопаеми ресурси към устойчиви био-базирани. За да бъдат наистина устойчиви, алтернативни, ресурсите на биологична основа също трябва да бъдат икономически жизнеспособни. За да бъдат успешни, корпорациите трябва да могат да управляват предизвикателствата и възможностите в тази динамична област. Тази програма на MicroMasters е предназначена за онези, които понастоящем работят в енергийната, химическата и биотехнологичната промишленост и се стремят да преминат към по-устойчиви практики. Тя ще се съсредоточи върху използването на химични и биотехнологични подходи за производството на енергийни носители, полимери, химически строителни блокове и материали от възобновяеми източници и потоци отпадъци.

Магистър по химия

McGovern Education Group
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Оклахома Сити

Магистърската степен по химия подготвя студентите за кариера като професионални химици. Учебният план предлага по-задълбочени познания по основните области на химията, обхващащи основните области на неорганичната, органичната и физичната химия, както и много по-специализирани курсове, включително аналитична, ядрена, биофизична химия и химическа биология.

Магистър по биология

McGovern Education Group
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Оклахома Сити

Магистър по биология, известен също като магистър по биологични науки, е образователна степен, която обучава студентите в напреднали понятия в биологичните науки и е достъпна както в дисертационни, така и в не-теоретични формати.

Магистър по бизнес и наука (MBS)

Rutgers University Professional Science Master's Program
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 18 - 48 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Пищатаун + още 3

Магистърът по бизнес и наука (MBS) на Rutgers съчетава напреднало, базирано на STEM образование с професионално ръководено бизнес обучение - което дава възможност на нашите завършили да стъпят уверено в работната сила на STEM, оборудвана не само с иновативни, авангардни академични знания, но и с бизнеса умения, необходими за отлично изпълнение на ръководни роли в водещите научно базирани компании в страната.

Магистър по математическо образование

Florida State University, College of Education
Кампус Онлайн обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Талахаси

Основното образование по математика в програмата за учебни планове и учебни програми е предназначено да ви подготви да свържете научните изследвания и практиката в преподаването и изучаването на математика. Нашите основни курсове подчертават исторически базираните въведения в теориите за учене и разработване на учебни програми, както и методологически фокусирани съвременни перспективи върху професионалното обучение на учителите и математическото учене на учениците.

Магистър по океанография

University of Rhode Island Graduate School of Oceanography
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Narragansett

Ако целта ви е да влезете или да напреднете в работната сила в океанската наука, притежаването на магистърска степен по океанография (МО) може да докаже, че притежавате уменията, опита и пълномощията, които работодателите ще забележат, уважават и ценят. Тези, които печелят МО, са повече от добре запознати с актуалните проблеми и практики, признати са за завършени и доказани професионалисти. Програмата съчетава традиционните академични изследвания с професионален опит, за да осигури ясно предимство на пазара на труда.