TOPMAGISTRATURI.COM

Научете за магистратури Естествени науки Orsay тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Програмите по естествени науки осигуряват на студентите възможност да изучават природните явления чрез наблюдение, прогнозиране и експерименти. Тук може да се разглеждат брой теми, а студентите може да се специализират в такива области като биология, екология, астрономия, физика, химия и науки за земята.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Магистратури Естествени науки Orsay. Научете цялата информация за магистратури Естествени науки, контактирайте университетите в Orsay директно тук!

1 резултата за Естествени науки, Orsay Filter

Еразъм Мундус Магистър по химия, физикохимия и материалознание

Paris-Sud University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Orsay Италия Генуа Полша Познан Португалия Порто + още 6

Магистър по "Еразмус Мундус" по химия, физикохимия и материалознание, Университет Paris-Sud University . Основният SERP е преподавател по английски език за две години, финансиран по програма Еразъм на Европейската комисия