TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Саудитска Арабия - Научете за магистратури Саудитска Арабия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Саудитска Арабия е една от двете страни на име за своите кралски семейства, заедно с Хашемитското кралство Йордания. Има доста работни места за чужденци в Саудитска Арабия. Тя "е препоръчително да се научат да четат арабски, основния tajweed, както и някои основни умения за говорене, преди да дойдат.

Магистратури по Естествени науки в Саудитска Арабия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

5 резултата за Естествени науки, Саудитска Арабия Filter

Магистър по приложна физика

King Abdullah University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 3 семестри Отворено кандидатстване Саудитска Арабия Thuwal

Програмата за приложна физика за MS и Ph.D. студентите имат за цел да осигурят солидни знания за фундаменталните науки, за да разберат физиката, която се провежда в наномащаба, и инструменти за прилагане на това знание за подхранване на технологични и научни постижения в приложната физика. Програмата се фокусира върху физиката на устройството, фотониката и квантовата електроника. Студентите в тази програма получават широко обучение по основни научни понятия в физиката на кондензираната материя, електродинамиката и статистическата физика. Студентите участват в научноизследователски дейности, които могат да включват лабораторни изследвания и изчислително моделиране. Доцент доктор. кандидатите се фокусират върху оригинални изследвания, насочени към усъвършенстване на границите на знанието. Възможността за заетост на завършилите приложна физика варира от академични изследователски институции до изследователски и развойни позиции във високотехнологични индустриални или предприемачески среди.

Магистър по приложна математика и изчислителни науки (AMCS)

King Abdullah University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 3 семестри Отворено кандидатстване Саудитска Арабия Thuwal

Програмата "Приложна математика и компютърни науки" (AMCS) обучава студентите да конструират и решават математически и изчислителни модели на реални проблеми.

Магистър по природознание и инженерство

King Abdullah University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Саудитска Арабия Thuwal

Програмата е богата на възможности за MS и Ph.D. студентите с фокус върху съвременните изчислителни и усъвършенствани методи за анализ на данни за изследване на геофизичните проблеми, свързани с атмосферните процеси и циркулацията на океаните, проучването на нефт и моделирането на резервоарите, процесите на земетресение и деформацията на кората. Учениците в тази програма получават широко обучение по числени методи, математическо моделиране и геофизика. Студентите в МС имат възможност да участват в научноизследователски дейности, които включват изчислителни и математически модели или проекти за теренно изследване (MS with thesis). Доцент доктор. кандидатите в програмата провеждат оригинални изследвания.

Магистър по химични науки

King Abdullah University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Саудитска Арабия Thuwal

Програмата "Химични науки" е интердисциплинарна образователна програма, която предоставя модерно, ориентирано към научните изследвания образование по химия. Като използва изключителните съоръжения в KAUST, програмата се отличава с ясен фокус върху настоящите предизвикателства, свързани с катализата и материалите.

Магистър по морска наука (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 3 семестри Отворено кандидатстване Саудитска Арабия Thuwal

Програмата за морска наука (MarS) се възползва от местоположението на KAUST на Червено море, жива лаборатория с голям потенциал за вълнуваща наука. Програмата разглежда биологията и екологията на множеството морски форми на живот. Съществува целенасочен фокус върху местната система на Червено море, както като основна система за проучване, така и като система, с която могат да се сравняват общи понятия от други морски системи.