TOPMAGISTRATURI.COM

Научете за магистратури Естествени науки Belgorod Oblast тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Програмите по естествени науки осигуряват на студентите възможност да изучават природните явления чрез наблюдение, прогнозиране и експерименти. Тук може да се разглеждат брой теми, а студентите може да се специализират в такива области като биология, екология, астрономия, физика, химия и науки за земята.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Магистратури Естествени науки Belgorod Oblast. Научете цялата информация за магистратури Естествени науки, контактирайте университетите в Belgorod Oblast директно тук!

3 резултата за Естествени науки, Belgorod Oblast Filter

Магистър по аналитична химия

Belgorod National Research University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Русия Belgorod

Магистърската програма „Аналитична химия“ е на първо място предназначена за онези, които вече имат бакалавърска степен по химия. Въпреки това могат да бъдат приети и тези, които имат бакалавърска степен по биология, биотехнология, материалознание или физика. Програмата за обучение е фокусирана върху класическите подходи и съвременните методи на аналитичната химия. Акцентът е поставен върху различни видове хроматография.

Магистър по диференциални уравнения

Belgorod National Research University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Русия Belgorod

В момента висококвалифицирани специалисти, които са в състояние самостоятелно да решават сложни математически задачи, които по правило се свеждат до изучаването и решаването на диференциални уравнения, придобиват специална стойност. Днес в много области на човешката дейност липсват специалисти с основна математическа подготовка в най-добрите традиции на класическото образование.

Магистър по модерни материали / строителни наноматериали

Belgorod National Research University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Русия Belgorod

Магистърската програма „Разширени научни материали / строителни наноматериали“ е фокусирана върху изучаването на нови инженерни материали, използвани в машиностроенето, космическите технологии, медицината, информационните технологии и други сфери. Студентите ще бъдат обучени и на основни физически принципи на измерване, съвременни аналитични методи за изследване на свойствата на материалите и техники за производство на материали.