TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Португалия - Научете за магистратури Португалия тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Магистратури по Естествени науки в Португалия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

6 резултата за Естествени науки, Португалия Filter

магистърска степен в областта на образованието и устойчивостта на околната среда

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Португалия Визеу

Магистрите екологично образование и разбира се Sustainability трае четири семестъра (започвайки през септември на всяка година). Тя е насочена към притежателите на диплома или еквивалентна; притежателите на чужда научна степен, предоставени след 1-ви курс на обучение, организирани в съответствие с Болонския процес от държава, придържайки се към този процес; притежателите на чужда научна степен, че е признат за постигане на целите на степента на Licenciado от Научния съвет на ESEV; Притежателите на академичния, научния или професионална учебна програма, която е признат за удостоверяване на капацитета за изпълнение на този цикъл на изследвания от Научния съвет на ESEV.

Магистър по Зоотехника

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Португалия Вила Реал

Целта на магистърската степен по Зоотехнически инженеринг е да даде възможност на студентите, които с помощта на солиден опит в областта на математиката, химия, физика и животински биологични системи да развият умения в областта на проектирането, дизайна, , преподаване и научни изследвания в различните направления / дисциплини за интензивно и неинтензивно животинско производство и техния интегриран подход към основните процеси на трансформация и качествен контрол на животински продукти и разплодни животни за развлекателни и фирмени цели.

Магистър по биотехнологии за здравни науки

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Португалия Вила Реал

Цикълът на обучение, който води до магистърска степен по биотехнологии за здравни науки, осигурява на студентите специалност, която има за цел да допълни научните знания, придобити в курсовете за първоначално обучение (1-ви цикъл) в областта на генетиката и биотехнологиите, биологията, Биохимия, химия или свързано обучение, предоставящо подробно и актуално научно и техническо обучение, включително най-модерните техники в основните области на биотехнологията и генетиката за здравен анализ и диагностика.

Магистърска степен по сравнителна и технологична молекулярна генетика

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Португалия Вила Реал

С този курс от втория цикъл в сравнителната и технологичната молекулярна генетика ние възнамеряваме да предадем съществени познания, свързани с последните постижения в областта на сравняване на геноми и ДНК манипулационни технологии както в животинските, така и в растителните организми.

Магистър по морска биология

University of Algarve
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Португалия вид игра на карти

Магистърът по морска биология цели да насърчи мултидисциплинарно усъвършенствано обучение по морска биология, предоставяйки умения за анализ и разбиране на морското биологично разнообразие, от гени до екосистеми, тяхното функциониране и разнообразие.

Еразъм Мундус Магистър по химия, физикохимия и материалознание

Paris-Sud University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Orsay Италия Генуа Полша Познан Португалия Порто + още 6

Магистър по "Еразмус Мундус" по химия, физикохимия и материалознание, Университет Paris-Sud University . Основният SERP е преподавател по английски език за две години, финансиран по програма Еразъм на Европейската комисия