TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Пакистан - Научете за магистратури Пакистан тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

Пакистан, официално Ислямска република Пакистан е суверенна държава в Южна Азия. С население над 180 милиона души, е шестата най-гъсто населената страна в света.

Магистратури по Естествени науки в Пакистан. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

3 резултата за Естествени науки, Пакистан Filter

Магистър по математика и статистика (научни изчисления)

Institute Of Business Management
Кампус Редовно обучение 2 години Април 2020 Пакистан Карачи

Програмите на държавите-членки по математика и научни изчисления и в статистиката и научното изчисляване подготвят студентите за кариера в научни изследвания, приложения и преподаване. Студентите избират курсове от две области на концентрация за курсовата си работа: математика и изчисления или статистика и изчисления.

магистратура по физика

Forman Christian College
Кампус Редовно обучение 2 години Април 2020 Пакистан Лахор

Физика е преподавал в Forman Christian College, тъй като тя се превърна в колеж през 1864. Физическия факултет е създадена през 1907 г. с проф DJ Флеминг като неин пръв ръководител. Дългата поредица от изтъкнати преподаватели и изтъкнати учени са служили в този отдел, включително Нобелов лауреат д-р Артър Комптън, проф JM Benade и д-р Piara Сингх Гил.

магистратура по химия

Forman Christian College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Пакистан Лахор

FC College стартира програмата MPhil химия през 2009 г. за производството на високо образовани и квалифицирани химици. Това е критично изискване за Пакистан, която се нуждае за подобряване на състоянието на своите индустрии и други сектори, за да бъде в състояние да се конкурират в света и да се срещнат с нови предизвикателства.