MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Нова Зеландия - Научете за магистратури Нова Зеландия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Магистратури по Естествени науки в Нова Зеландия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Нова Зеландия Filter

Магистър по опазване на морската среда

Victoria University of Wellington
Магистър
Юни 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
01 May 2020
Английски
Кампус

С нарастващия натиск върху морската среда, както в региона на Южния Тихи океан, така и в целия свят, експертите по опазване и управление на морските организми и екосистеми са ...

Научете повече

Магистър по биология на опазването

Victoria University of Wellington
Магистър
Юли 2020
<
Редовно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
01 May 2020
Английски
Кампус

Човешкото въздействие, загубата на биологично разнообразие и нарастващата информираност за промените в околната среда правят биологията на консервацията по-важна всеки ден ...

Научете повече