MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Нова Зеландия - Научете за магистратури Нова Зеландия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Магистратури по Естествени науки в Нова Зеландия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Нова Зеландия Filter

Магистър по биология на опазването

Victoria University of Wellington
Курсове за ръководители Януари 2020 Редовно обучение Английски Campus

Човешкото въздействие, загубата на биологично разнообразие и нарастващата информираност за промените в околната среда правят биологията на консервацията по-важна всеки ден ...

Научете повече

Магистър по опазване на морската среда

Victoria University of Wellington
Курсове за ръководители Януари 2020 Редовно обучение Задочно обучение Английски Campus

С нарастващия натиск върху морската среда, както в региона на Южния Тихи океан, така и в целия свят, експертите по опазване и управление на морските организми и екосистеми са ...

Научете повече