TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Мексико - Научете за магистратури Мексико тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Магистратури по Естествени науки в Мексико. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

6 резултата за Естествени науки, Мексико Filter

магистърска степен с възможности за изчислителна техника, приложна математика

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Мексико Агуаскалиентес

Майстора на науката с опция за Computing и приложна математика, се основава на две негови терминални зони, студентът ще има преподавател теза име втората половина да се гарантира, персонално внимание, която ще ви помогне да организирате, да планират и развиват своя протокол освен че придава възможност да развиват своите умения и да изградят свои собствени нужди, за да се сблъскват с проблема на своите изследвания и ще се развият в изследователски семинари.

Инж растителна биотехнология площ или токсикология

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Мексико Агуаскалиентес

Майстора на науката Площ растителни биотехнологии токсикология е завършил програма, призната за неговото високо ниво на качество, присъдена от консолидацията CONACYT в Националната програма завършил качеството (PNPC).

Магистър по специалност Математика

Universidad de Sonora
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Мексико Hermosillo

Общи цели: Да обучи персонала с високо академично ниво и достатъчно знания и знания в съдържанието, теориите и методите на основните области на математиката, с умения за самостоятелно изучаване и разбиране на резултатите и напредъка на съвременните математически изследвания; подготвя човешки ресурси, способни да изпълняват консултантски и математически задачи в научноизследователски и развойни проекти в различни дисциплини от научен и технологичен характер; обучение на обучен персонал за извършване на оригинални и независими изследвания в областта на математиката и неговите приложения; да подготвят квалифицирани човешки ресурси за преподаване в университетски и следдипломни степени; да допринесе за подобряване на нивата на математическо образование в Северозападна Мексико; Насърчаване и засилване на изследванията по математика в Северозападна Мексико.

Магистър по специалност "Математика"

Universidad de Sonora
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Мексико Hermosillo

Обща цел: Да обучи висококвалифициран персонал за разработване, провеждане и оценяване на професионални проекти в образователната математика.

Магистър по геология

Universidad de Sonora
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Мексико Hermosillo

Обща цел: Да се обучат преподавателите в областта на науките с високо ниво на качество и високи постижения, способни да участват в анализа и решаването на традиционни геоложки и гранични проблеми, като се използва научния метод и се реагира с възможност за нуждите на научното и технологично развитие на страната. , Предлагане на пространство за обучение с високо академично ниво около проблемите, произтичащи от три основни области на приложение на науките за Земята, като: находища на минерали, регионална геология и хидрогеология и екологична геология. Принос към това за укрепване на професионалния и / или разследващ капацитет на професионалистите, които работят в тези области на знанието.

Магистър по физика

Universidad de Sonora
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Мексико Hermosillo

Обща цел: Изготвяне на високо специализиран персонал в различни области на физиката за провеждане на академични дейности в областта на науката и инженерството и сътрудничество в основни и приложни научноизследователски проекти.