Filter
Магистърски степени
Латвия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Естествени науки Латвия - Научете за магистратури Латвия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Магистратури по Естествени науки в Латвия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Естествени науки, Латвия

Други възможности в тази научна област:
Rezekne University of Applied Sciences

Завършването на програмата ще ви даде възможност да прилагате теоретични знания и практически умения в индустрията и научните изследвания, успешно реализирате себе си в о ... [+]

Завършване на програмата ще ви даде възможност да прилагат теоретични знания и практически умения в индустрията и научните изследвания, успешно се реализират в областта на оптиката, физика, съвременната обработка на материали, заваряване, измервателна техника и комуникации.

Основни предмети на обучение: Физика на твърдото тяло, Физически технологии, Квантова механика и статистическа физика, Моделиране и симулация на физически процеси и др. Специални дисциплини: Микро и нанотехнологии, Лазерно измервателно оборудване, Оптичен дизайн, Компоненти на лазерната технология, Съвременно развитие на лазерната технология и др.... [-]

Латвия Резекне
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски