TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Китай - Научете за магистратури Китай тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Китай, официално хората "е Република Китай, е суверенна държава, разположена в Източна Азия. Това е светът "е най-многолюдната страна, с население от над 1,350 милиарда.

Магистратури по Естествени науки в Китай. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

11 резултата за Естествени науки, Китай Filter

Магистър по физика

Wuhan University of Technology
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Ухан

Основните цели на магистърската програма по физика в WHUT са да укрепи и разшири познанията си по физика и да ви научи как да правите изследвания, как да идентифицирате важни проблеми и как ефективно да комуникирате научна информация.

Магистър по математика

Wuhan University of Technology
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Ухан

Тази програма е предназначена за култивиране на учениците, с солидна основна математическа теория и силна способност за обработка на информация, научни и инженерни изчисления, разработка на софтуер в реални приложения.

Магистър по физика на материалите и химия

Liaoning University of Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2020 Китай Jinzhou + още 1

Дисциплината на материалознанието и инженерството се състои от 3 подчинени дисциплини на магистърска степен по материалознание, инженерна обработка на материали и материали и физика и химия. Тази дисциплина има за цел да изследва структурата, обработката и свойствата на един материал и да изследва връзките на тези фактори. Задължителните основни курсове включват анализ на материали и характеризиране, избрани теми на физиката на материалите и т.н. Основната научноизследователска област обхваща структурата на валентните електронни елементи и дизайна на материалите, теорията и приложението на управлението на материалната структура при външно поле.

магистърска програма по химия (международна)

Wenzhou University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Wenzhou

Програмата за химия (International), предлагани от Колежа по химия и материали инженерство (ССМЕ) е посветен на отглеждането на международни гранични научни работници и квалифицирани техници, които са запалени по международно научно и технологично комуникация и сътрудничество.

Магистър-инженерът по инженерна химия и технология

Donghua University
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Китай Шанхай

The национално призната Chemical Engineering Магистър-инженерът (MChE.) Програма в Donghua университет е създаден през 1978.

кат степен в електромагнитното поле и технологиите микровълнова

Harbin Engineering University (HEU)
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Китай Харбин

Това електромагнитни полета и дисциплина Микровълнова Technology е магистър предоставяне сайт. Много нови технологии също са въз основа на електромагнитното поле и технологиите микровълнова фурна, като например: Радар, мобилна комуникация ...

кат степен по оптичен инженеринг

Harbin Engineering University (HEU)
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Китай Харбин

Това Optical дисциплина Engineering е магистър предоставяне сайт, има три професори, 2 лекарски възпитатели и един майсторски уроци. Въпреки, че дисциплината е дадено правото на ME предоставя до ....

Магистър по геоложки ресурси и геоложки науки

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Пекин

Геоложките ресурси и геоложкото инженерство се занимават с формирането на минерални ресурси и техния геоложки произход, условията на минерализация и механизма на образуване, правила за разпространение, икономически и технически характеристики, теория за оценка на проучването на полезни изкопаеми и система от технически методи, теоретичен метод и техники за оценка на минералните ресурси, инженерни проучвания, проектиране и строителство, свързани с инженеринга на геоложки обекти; методи и техники; теории и методи за предотвратяване и контрол на геоложки бедствия; техники за геофизичен отговор, обработка и интерпретация на наблюдаваното геологично тяло и др.

Магистър по геология

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Пекин

Геофизиката има общо с физиката на земята и заобикалящата я атмосфера и прилага теорията и метода на физиката, съчетани с геология, атмосферна наука, морска наука и астрономия, за откриване на всички видове геофизични полета (като магнитното поле на Земята, т.е. електрическо поле, гравитационно поле и сеизмично вълново поле, температурно поле, вътрешността на земното лъчение, атмосферата и плазменото лъчево поле, високото електромагнитно поле и др.) с помощта на съвременната наука и технология.

Магистър по аеронавтика

Beijing Institute Of Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Китай Пекин

Програмата за космическо инженерство е призната за една от водещите водещи програми в космическото инженерство в Китай.

Магистър по авангардна химия (научни изследвания)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Кампус Редовно обучение 18 месеца Запитване на информация Китай Суджоу

Тази програма за обучение на студентите осигурява на студентите образование и обучение, изисквано в областта на химия и материалознание, и съответства на магистърската програма в Университета в Ливърпул, Великобритания. Професионалните настройки включват курсове по синтетична химия, нанотехнологии, химически анализ, анализ на инструментариума, управление на проекти и развитие на професионални умения. След завършване на курса, студентите ще изберат да се присъединят към едногодишния разширен изследователски проект и да подадат документи.