TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Италия - Научете за магистратури Италия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Магистратури по Естествени науки в Италия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

34 резултата за Естествени науки, Италия Filter

Магистър по хидрография и океанография

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Генуа

Този курс има за цел да обучи експерти, които знаят как да комбинират професионалните и културните аспекти на хидрографията и океанографията с най-иновативните техники за изследване на морската среда. Това е единственият италиански магистърски курс, който подготвя експерти по хидрография и океанография в международна среда и отговаря на признатите стандарти на Международния съвет за стандарти за компетентност, FIG / IHO / ICA хидрографски геодезист, категория А.

Магистър по физика

University of Padova
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Падуа

Програмата задълбочава познанията за основните елементи на съвременната физика (атомна и молекулярна физика, физика на твърдото тяло, ядрена и частична физика) и теоретична физика (аналитична механика, квантова механика, математически и числени методи).

Магистър по Материалознание

Mamaself+
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Рен Allée des Républicains Espagnols Германия Мюнхен Италия Торино Полша 81 + още 7

MaMaSELF е двугодишен международен магистърски курс по материалознание, изцяло преподаван на английски език, който осигурява многократна магистърска степен и признат за европейско формиране на високи постижения в тази област от 2007 г. Съвместната програма обхваща основите на материалите (структура и динамика на кондензираната материя, и химични, механични и физични свойства на материалите).

Еразъм Мундус Магистър по химия, физикохимия и материалознание

Paris-Sud University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Orsay Италия Генуа Полша Познан Португалия Порто + още 6

Магистър по "Еразмус Мундус" по химия, физикохимия и материалознание, Университет Paris-Sud University . Основният SERP е преподавател по английски език за две години, финансиран по програма Еразъм на Европейската комисия

Магистър по химия

University of Siena
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Сиена

Математиката по химия е курс на високо ниво с водещи преподаватели от цял ​​свят. Тя предоставя уникалната възможност за обучение в международна студентска среда.

Магистър по клетъчна и молекулярна биология

University of Turin
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Торино

Катедрата по науките за живота и системната биология и катедрата по биологични и клинични науки предлагат магистърска степен по клетъчна и молекулярна биология (CMB). CMB е двугодишна (S1-S4) втора степен (клас по биология), изцяло преподавана на английски език и предназначена за бакалаври, които търсят задълбочени познания в областта на молекулярната и клетъчната биология и способността да използват тези знания области на приложна биология, като биомедицина, биотехнология и неврологични науки.

Магистър по математика

University of Verona
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Верона

University of Verona (Италия) предлага двегодишна (120 ECTS) магистърска програма (Laurea Magistrale) по математика, преподавана на английски език, проектирана съгласно стандартите на ECMI (Европейски консорциум за математика в промишлеността).

Masters Programme in Genetics and Molecular Biology

Sapienza University of Rome
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Рим

Магистърска степен по психология, неврология и хуманитарни науки

University of Pavia
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Павия

Степента в областта на психологията, неврологията и хуманитарните науки е новосъздаден двугодишен магистърски курс, координиран от катедрата по мозъчни и поведенчески науки на University of Pavia (DBBS) и от космическия, социалния и поведенческия факултет на университета Училище за напреднали изследвания (IUSS).

Магистърска степен по ядрена физика

Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Кан Италия Падуа Катания Испания Севиля Мадрид Барселона Саламанка + още 8

NuclPhys е двугодишен курс "Еразъм": съвместен магистър по "Еразмус Мундус" по ядрена физика. Този курс се основава на опита на консорциум от испански университети (Севиля, Автонома де Мадрид, Барселона, Complutense de Madrid и Саламанка), както и университетите в Caen Basse-Normandie, Padova и Catania.

Магистър по химия

University of Parma
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Парма

Магистърската програма по химия, предлагана от University of Parma осигурява цялостно обучение и обучение, фокусирани върху най-модерните аспекти на химията. Предлаганите курсове варират от класически синтез

Магистър по физика

University of Trieste
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Триест + още 1

Целта на курса е да предостави на студентите със здрава научна подготовка и отлични практически умения в граничните области на физическите науки.

Магистър по физика

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Болоня

Магистърът по физика има за цел да формира студенти с умения в различни области на физиката, базирани на солидна интердисциплинарна научна основа. Завършилите Физика се оценяват за тяхната открита, мултидисциплинарна нагласа и способността им да прилагат научен подход към анализа на сложни проблеми.

Магистърска степен по морска биоекология

University of Cagliari
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Каляри

Програмата за магистърска степен по морска биоекология цели да завърши основните познания, придобити чрез бакалавърската степен по биология. КЛМ в морската биоекология, в съответствие с принципите на европейската хармонизация, се придържа към националната инициатива за настройка на курсовете по биология, принадлежащи на Колежа на биолозите на италианските университети (CBUI).

Магистърска степен по разширена спектроскопия по химия (Еразмус Мундус)

University of Lille
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция Лил Германия Kitzscher Финландия Хелзинки Полша Краков Италия Болоня + още 8

Присъединете се към мрежа от 5 университета, 12 изследователски и индустриални партньори, със силна международна общност на възпитаници! Мрежата ASC има за цел да подготви студентите да станат експерти и да развият международни умения за професионална индустриална кариера в спектроскопичната характеристика на материята и / или докторски изследвания.