TopMagistraturi.com

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Испания

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Испания. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Испания!

9 резултата за Естествени науки, Испания, Дистанционно обучение Filter

Междуинституционална магистърска степен по компютърно инженерство и математика

Universitat Rovira i Virgili
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Tarragona + още 1

В URV UOC онлайн магистърска степен по компютърни технологии и математика (ECiM) предлага интердисциплинарни обучение в областта на инженерните и приложните науки. Програмата ECiM включва съвременни теми като компютърно моделиране и симулация, числени методи, паралелно и разпределено изчисляване, представяне на знания, мрежи и графики и приложна оптимизация. Целта на специалността е да подготви студентите за ...

магистърска степен в областта на регионалното планиране и управление на околната среда

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 месеца Запитване на информация Испания Barcelona + още 1

Това ви поставя в господар на знания и умения, които ще ви позволи да учат пространствено планиране и управление на околната среда и задълбочаване във всички области, които изследват връзката между обществото и територия.

магистърска степен по изчислителна математика

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 1 - 4 години Септември 2019 Испания Castellón de la Plana + още 1

Основната цел на курса е да се обучават в Изчислителна математика, цялостен и интегриран начин, професионалисти в областта на математическото моделиране на проблеми в индустрията и компанията. Профилът има право гъвкав, съчетаващ солидна математическа основа с отлична техническа база в областта на компютърните науки и е подготвен за използването на усъвършенствани инструменти със способността на математическа абстракция.

Магистър по невро-кринология на агресивното поведение

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Септември 2019 Испания Madrid Zamora + още 2

Магистърската степен по "Неврокорнология на агресивното поведение" е официална степен "II livello" (второ ниво) на Университета "Пегас" в Италия, която дава достъп до докторантурата поради адаптирането и приемането й в Болонския план и Европейското пространство за висше образование. ).

Магистърска степен по биоетика

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Испания Barcelona

УО по биоетика е академична програма, насочена към обучение на професионалисти, специализиращи в изучаването и изследванията в биоетиката

Магистърска степен по управление и екологичните одити

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

В магистърска програма по управление и одит обединява областта на иновациите и управлението на знания, за да се образуват неразделно специалист по управление и ...

Онлайн майстор в NeuroCommunication

ESCO E-Universitas
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Granada + още 1

NeuroCommunication е комуникация от гледна точка на невронауката. Това поражда нови начини за разбиране и развитие на човешката комуникация, много по-дълбока и прецизна. Задълбочаването на изучаването на човешката комуникация чрез Невронауката е наложително, което прави много важна професионална разлика днес и за бъдещето. В тази програма ние даваме знанията, ключовете и инструментите за осъществяване на по-ефективна комуникация в областта на компанията, организациите, медиите и политиката.

Онлайн майстор в NeuroMarketing

ESCO E-Universitas
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Granada + още 1

Neuromarketing е качествен скок, който значително обогатява традиционния маркетинг благодарение на напредъка на Neuroscience (наука, която изучава биологията на мозъка, нашето поведение, емоции и реакции). Тази дисциплина обяснява от дълбочината на функционирането на мозъка на потребителите, техните нагласи, емоции, предпочитания, импулси и поведение за прилагането им в маркетинга, което е особено важно за вземане на решения по отношение на комуникацията. И накрая, този онлайн майстор в Neuromarketing предоставя основните инструменти за актуализиране на професионалистите, задоволяващи нарастващо и ускорено търсене.

Професионален магистър по ГИС (GEOINFORMÁTICA И ПРОГРАМИРАНЕ НА ГИС / ГЕОСПАЦИАЛЕН АНАЛИЗ)

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 19 месеца Ноември 2019 Испания Girona + още 1

Географската информация е стратегически елемент в съвременното общество. Включването на географски информационни системи (ГИС) в компании и институции се увеличава, както и търсенето на квалифицирани специалисти, които да управляват геоинформационни проекти. В този контекст програмата UNIGIS предлага професионална магистърска степен по ГИС с цел подобряване на уменията и придобиване на нови умения, свързани с обработката, анализа и управлението на геопространствената информация и адаптирането им към нуждите на света на работа.