TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Исландия - Научете за магистратури Исландия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Една от отличителните черти на Исландия "и системата на висшето образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, Университет на Icleand често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен. Тя е базирана в Vesturbær, Рейкявик и е основана през 1911 година.

Магистратури по Естествени науки в Исландия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Исландия Filter

майстор в крайбрежните общности и регионалното развитие

University Centre of the Westfjords
Кампус Редовно обучение 18 - 24 месеца Септември 2021 Исландия Ísafjörður

Крайбрежните общности и регионалното развитие е международна, мултидисциплинарна магистърска програма за развитието на селски и отдалечени райони в миналото и в бъдеще.

майстор в крайбрежната и морската управление

University Centre of the Westfjords
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 години Август 2020 Исландия Ísafjörður + още 1

Магистър по крайбрежната и морската Management е програма интердисциплинарна управление на ресурсите, която се фокусира върху крайбрежните и морските въпроси и най-вече изготвят ...