MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Исландия - Научете за магистратури Исландия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Една от отличителните черти на Исландия "и системата на висшето образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, Университет на Icleand често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен. Тя е базирана в Vesturbær, Рейкявик и е основана през 1911 година.

Магистратури по Естествени науки в Исландия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Исландия Filter

Магистър по управление на крайбрежието и морето

University Centre of the Westfjords
Магистър
01 Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
05 Юни 2020
Английски
Кампус

Магистър по управление на крайбрежието и морето е междудисциплинарна програма за управление на ресурсите, която се фокусира върху бреговите и морските въпроси и главно привлич ...

Научете повече

Магистър по крайбрежни общности и регионално развитие

University Centre of the Westfjords
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
05 Юни 2020
Английски
Кампус

Крайбрежните общности и регионалното развитие е международна, мултидисциплинарна магистърска програма за развитието на селските и отдалечените райони в миналото и в бъдещето. ...

Научете повече