MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Индонезия - Научете за магистратури Индонезия тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Индонезия, страна в Югоизточна Азия, в домовете за повече от 238 милиона души. Индонезия е четвъртата най-населена страна в света. Образователния сектор на страната е разделена на предучилищното, младши и старши първична, вторична и обучен курсове.

Магистратури по Естествени науки в Индонезия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Естествени науки, Индонезия Filter

Учител по биология

Brawijaya University
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
индонезийски
Кампус

Vision: да бъде за пример институция в областта на науката и обучението по математика, с международните стандарти и по-голяма подкрепа на приложните науки, за да се подобри бл ...

Научете повече