Filter
Магистърски степени
Република България Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Естествени науки Република България - Научете за магистратури Република България тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

България съществува повече от 13 века в Европа, свързваща Изтока и Запада. Международните студенти побира лесно в българското културно общество и да се насладят на живот, изпълнен с вълнение, забавление и творчество.

Магистратури по Естествени науки в Република България. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Естествени науки, Република България

Степени
Място
Република България
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Polytechnical University

Програмата на този магистър е насочена към повишаване и задълбочаване на квалификацията на строителните инженери в областта на противоизмирната охрана на сгради и съоръже ... [+]

Програмата на този магистър е насочена към повишаване и задълбочаване на квалификацията на строителните инженери в областта на противоизмирната охрана на сгради и съоръжения по време на проектирането и изпълнението им.

България и много други страни имат активна сеизмична дейност на своята територия, което предполага, че те трябва да бъдат защитени от този разрушителен природен феномен.... [-]

Република България Перник
Октомври 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски