MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Бразилия - Научете за магистратури Бразилия тук!

Магистърска степен е спечелил, когато определен брой кредити са били получени от студенти, които са завършили съответните курсове и преминали всички съответни изпити. Окончателната оценка на тази степен обикновено се базира на проект дисертация. Тези специалности вземат един по-задълбочен поглед в областите, свързани с природните науки, подготовката на учениците за кариера с повече възможности и изпълнение.

Какво е магистър по естествени науки в Бразилия? Тази област на обучение се фокусира върху области като енергийна ефективност, възобновяеми енергийни източници, екологично законодателство, както и управление на проблемите на околната среда. Учениците може да се очаква да участват в класове като научна методология, Екология Основи и технологични основи на опазване на околната среда. Тези програми често включват практически образователен опит в областта или в лаборатории. Програмите често се предлагат на португалски и могат да бъдат на разположение в формат за електронно обучение.Учениците може да се очаква да завърши 60 кредита преди спечелил тази степен.

Тези, които завършват с магистърска степен по естествени науки в Бразилия често са смесени с професионалисти, които вече са в тази област. Те може да са участвали в проучвания, които ги взеха в добре известни лаборатории, зимни градини, както и екологични зони. Това дава завършилите достъп до тези позиции, които са търсени и високо-търсени.

Цената на спечелил магистърска степен в Бразилия ще варира от една институция в друга. Обучение и други разходи могат да бъдат засегнати от типа на образователна програма и колко време програмата ще предприеме, за да завърши. За конкретна информация относно разходите, учениците трябва да се свържат с признания офиса на училището те се планира.

Специалисти с тази степен намерят корпоративни работни места и да работят като консултанти за строителни фирми. Някои завършилите насладят позиции като членове на факултета за колежите или като програмните директори.заглавия на работа могат да включват Senior Project Scientist, природните ресурси планиране и Natural Програма ресурси Water & Manager. Някои възпитаници на този бразилски програма могат да си намерят работа в правни позиции за оценка и балансиране на нуждите на околната среда и бизнеса.

Студентите, които се интересуват от тази област на проучване може да откриете, че има възможности в цяла Бразилия. Определете най-добрите си възможности, колкото е търсенето за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

2 резултата за Естествени науки, Бразилия Filter

Международен магистър по напреднала наука за глината ( IMACS )

University of Poitiers
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

IMACS е интегрирана MSc, посветена на анализа, изучаването и разбирането на природни минерали със силен икономически интерес. Той е проектиран от няколко институции с широк сп ...

Научете повече

майстор в методика обучението по математика

Grupo Tiradentes
Магистър
Март 2021
<
Редовно
<
18 месеца
Portuguese
Кампус

Курсът осигурява последователен методическа теоретична основа на учението на обучението по математика в настоящия контекст позволява формирането на отразяващия учител и изслед ...

Научете повече