TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Естествени науки Ботсуана - Научете за магистратури Ботсуана тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Магистратури по Естествени науки в Ботсуана. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Ботсуана Filter

Магистър по физика

Botswana International University Of Science And Technology
Кампус Февруари 2020 Ботсуана Palapye

Тематични изследвания в областта на физиката

Геоложко инженерство

Botswana International University Of Science And Technology
Кампус Февруари 2020 Ботсуана Palapye

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженерство, минералогия, петрология и геохимия, икономическа геология и хидрогеология.