Filter
Магистърски степени
Ботсуана

Магистратури Естествени науки Ботсуана - Научете за магистратури Ботсуана тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Магистратури по Естествени науки в Ботсуана. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

2 резултата за Естествени науки, Ботсуана

Степени
Място
Ботсуана
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Botswana International University Of Science And Technology

Тематични изследвания в областта на физиката ... [+]

Тематични изследвания в областта на физиката

[-]
Ботсуана Palapye
Февруари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Botswana International University Of Science And Technology

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженер ... [+]

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженерство, минералогия, петрология и геохимия, икономическа геология и хидрогеология.

[-]
Ботсуана Palapye
Февруари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски