MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Босна и Херцеговина - Научете за магистратури Босна и Херцеговина тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Програмите по естествени науки осигуряват на студентите възможност да изучават природните явления чрез наблюдение, прогнозиране и експерименти. Тук може да се разглеждат брой теми, а студентите може да се специализират в такива области като биология, екология, астрономия, физика, химия и науки за земята.

Босна и Херцеговина е европейска държава, разположена на Балканския полуостров. Босна и Херцеговина е една велика традиция на успехи в науката, изкуството, литературата, технологиите и т.н.

Магистратури по Естествени науки в Босна и Херцеговина. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Естествени науки, Босна и Херцеговина Filter

магистър по генетика и биоинженерство

International University Of Sarajevo IUS
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

Генетика и биоинженерство е един от най-бързо развиващите се дисциплини и има нарастваща нужда от генетиците и bioengineers оформени със съвременни инженерни стандарти. Ние се ...

Научете повече