MASTERSTUDIES

Магистратури Естествени науки Австрия - Научете за магистратури Австрия тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по естествени науки осигуряват на студентите възможност да изучават природните явления чрез наблюдение, прогнозиране и експерименти. Тук може да се разглеждат брой теми, а студентите може да се специализират в такива области като биология, екология, астрономия, физика, химия и науки за земята.

Ако мислите да се подпомогне образованието си в институция, където високи академични постижения се спазва след това Австрия предлага най-добрата дестинация. Тези институции са изследвания въз по този начин дава възможност на студентите да получат идеи за решаване на реални житейски проблеми.

Магистратури по Естествени науки в Австрия. Научете информация за магистратури по Естествени науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Естествени науки, Австрия Filter

Магистър по математика

University of Klagenfurt - Faculty of Technical Sciences
Курсове за ръководители Март 2020 Редовно обучение Английски Campus

Програмата за магистърска степен по математика учи на студентите напреднали и задълбочени знания и умения в областта на (Приложна) математика и статистика. ...

Научете повече

Магистърска степен по полимерна химия

Johannes Kepler University Linz
Курсове за ръководители 01 October 2020 Редовно обучение Английски Campus

Магистърската програма по полимерна химия в ЖКК Линц е изчерпателна дипломна степен.

Научете повече