Filter
Магистърски степени
Мексико State of Mexico Buenavista Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Buenavista

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

С магистър Езици, учениците ще изпитате уникална и гъвкава структура, както и редица тематични направления. Студентите ще се научат да идентифицират проблеми за лингвистичните изследвания, и да се запознаят с важни разработки в областта.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Мексико сити е най-големият град и столица на Мексико. Той също така има най-голям брой университети в страната, включително UNAM който е един от най-старите университети в целия континент. Идеална възможност да получите висше образование на достъпни цени.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Buenavista. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Buenavista директно!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, Buenavista

Степени
Място
Мексико
State of Mexico
Buenavista
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)

Магистър по комуникации и визуални езици има за цел да обучи учителите да поддържат професионални проекти за комуникация с визуални езици, чрез прилаганата теория ... ... [+]

Преглед на програмата

&nbsp

Магистър по комуникации и визуални езици има за цел да обучи учителите да поддържат професионални проекти за комуникация с визуални езици, чрез прилаганата теория и изследване на модели на смисъла и тълкуването, за развитието на цифровите медии, реклама, дизайн и редакционна дигитално изкуство или упражняване на преподаване.

Този генерален план се изучава в учебната програма на 18 пациенти на година и може да бъде завършен за две години и изисква да присъстват на един ден в седмицата класове, защото ние се грижим за нашите ученици да продължат да работят, за да приложат на практика придобитите знания в тази завършил. ... [-]

Мексико Buenavista
Юли 2019
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски