Filter
Магистърски степени
Мексико State of Mexico State of Mexico Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация State of Mexico

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

С магистър Езици, учениците ще изпитате уникална и гъвкава структура, както и редица тематични направления. Студентите ще се научат да идентифицират проблеми за лингвистичните изследвания, и да се запознаят с важни разработки в областта.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Online магистърска степен по бизнес администрация в State of Mexico. Съберете цялата информация за капитана и с училището в State of Mexico директно!

Научете повече Свиване

1 резултата за Езикознание, State of Mexico

Други възможности в тази научна област:
ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)

Магистър по комуникации и визуални езици има за цел да обучи учителите да поддържат професионални проекти за комуникация с визуални езици, чрез прилаганата теория ... ... [+]

Преглед на програмата

&nbsp

Магистър по комуникации и визуални езици има за цел да обучи учителите да поддържат професионални проекти за комуникация с визуални езици, чрез прилаганата теория и изследване на модели на смисъла и тълкуването, за развитието на цифровите медии, реклама, дизайн и редакционна дигитално изкуство или упражняване на преподаване.

Този генерален план се изучава в учебната програма на 18 пациенти на година и може да бъде завършен за две години и изисква да присъстват на един ден в седмицата класове, защото ние се грижим за нашите ученици да продължат да работят, за да приложат на практика придобитите знания в тази завършил. ... [-]

Мексико Buenavista
Юли 2019
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски