TopMagistraturi.com

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Студентите като Господар на езици ще бъде в състояние да демонстрира основните понятия в редица лингвистични дисциплини, като същевременно развива експертиза по лингвистика процедури. В допълнение към развитието на езика, студентите ще се интердисциплинарен подход, който изисква критично мислене.

Online магистърска степен по бизнес администрация. Съберете цялата информация за онлайн майстор в Езикознание и се свържете с училището директно тук!

9 резултата за Езикознание Filter

Университетски магистърска степен по преподаване и обучение на английски език като чужд / втори език

Universitat Rovira i Virgili
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение September 2019 Испания Tarragona

Преподаван през 2007 г., магистърската степен по чуждоезиково обучение (SFL / EFL) сега е разделена на две компонентни специалности: английски и испански. Получената магистърска степен по преподаване по английски език има за цел да обучи професионалистите да преподават английски език както за общи, така и за специфични цели.

магистър по комуникации и визуални езици

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Кампус Задочно обучение July 2019 Мексико Buenavista

Магистър по комуникации и визуални езици има за цел да обучи учителите да поддържат професионални проекти за комуникация с визуални езици, чрез прилаганата теория ...

Завършил Гръцки език и литература

Open University Of Cyprus
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение September 2019 Кипър Cyprus Online + още 1

Целта на следдипломната програма "Гръцки език и литература" е да използва инструментите на съвременната лингвистика и теорията на литературата в изучаването на гръцката литература с акцент върху класическия период, нейната еволюция и своето преподаване.

Магистър по приложна лингвистика с преподаването на английски език

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 25 - 30  Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистър по приложна лингвистика в преподаване на английски като чужд език - да се допринесе за тази цел университета в Хаен предлага спонсориран от Фондация Universitaria Iberoamericana ....

Магистър по приложна лингвистика с преподаване на испански

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 25 - 30  Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърска степен по Приложна лингвистика с преподаването на испански като чужд език - в момента на испанската е на втория език на международното общуване и четвъртия най-говорим в света ...

Магистърска програма по обучение на учители по испански като чужд език

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 25  Отворено кандидатстване Испания Barcelona

В последно време в привилегировано положение, че се е преместил в испанския език сред езиците на света и последващото нарастване на търсенето на преподаване ...

Master in English Language Teacher Education

Masaryk University Faculty of Education
Кампус Редовно обучение Задочно обучение September 2019 Чехия Brno + още 1

Изследователски степени (MPhil / PhD) в японски и корейски изследвания

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение September 2019 Великобритания London Сингапур Singapore + още 3

Катедрата е в състояние да контролира MPhil и докторските степени чрез изследвания и теми в широк спектър от културни и езикови теми. Институционалните студенти не трябва да се чувстват ограничени да ограничават избора си на теми до тези, които се посочват срещу имената на настоящите членове на персонала (понастоящем студентите са работили по редица теми, които включват японско кино, текстове на Кабуки, модерна японска лингвистика и литература, Meiji исторически текстове, корейска лингвистика и литература, корейска колониална и история от осемнадесети век). Изследванията, направени на ниво MPhil и PhD, се основават на литературни, документални и архивни материали, достъпни в SOAS и събрани по време на теренната работа в Япония и Корея.

Магистърска степен по преподаване на китайски като чужд език в училищната среда / китайски като втори език

Université d'Artois
Онлайн обучение Задочно обучение September 2019 Франция Arras

Магистърската програма по преподаване на китайски като втори език в училищната среда (CLE / CLS) ще обучава ученици в училища, езикови центрове, културни отдели и посолства. Учебните стажове помагат на студентите да засилят това, което са научили в Университета на Алдо.