MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Diethnis Olimpiaki Akadimia тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Магистратури Diethnis Olimpiaki Akadimia Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Diethnis Olimpiaki Akadimia. Намерете магистратура в Diethnis Olimpiaki Akadimia тук!

Резултати Filter

MSc Олимпийски изследвания, Олимпийско образование, организация и управление на олимпийски събития

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece
Магистър
10 Септ. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
31 May 2020
Английски
Кампус

Програмата за магистърска степен по олимпийски изследвания представлява иновация в олимпийското движение на международно ниво и се подпомага от Олимпийската солидарност (Между ...

Научете повече